Leren hoe dat Photoshop nu echt werkt?

Dan is dit je kans! Met deze workshop Photoshop de basis, maak je een begin in het echt leren werken met Photoshop zoals de professionals het doen zodat je steeds verder kan komen met je creatieve ideeën.

Deze online workshop bevat alle kennis die je nodig hebt om Photoshop goed onder de knie te krijgen.

Workshop Photoshop volgen via Facebook

Je kan gelijk beginnen met de workshop, de volledige workshop staat al online in een besloten Facebook Groep. Met ondersteuning via de groep, per les! Stap voor stap wordt alles uitgelegd aan de hand van voorbeelden en in het Nederlands. 

Te volgen via de Facebook website of Facebook App. De workshop is geschikt voor Photoshop CS5 en hoger, en is volledig in het Nederlands zodat het begrijpbaar is.

En dit leer je!

Les 1 - De gereedschappen

Om de beste resultaten te behalen heeft Photoshop tal van gereedschappen, wat kun je ermee en hoe pas je dit toe in je werkomgeving en project. In deze eerste les leg ik dat allemaal uit

Les 2 - Werken met lagen

Wanneer je als leek Photoshop opent zul je misschien al weten dat je met lagen kan werken. Lagen lijken op transparante vellen die je over elkaar heen kunt leggen. Zo simpel is het eigenlijk totdat je leert wat je er allemaal meer mee kan dan pas zie je de ware kracht van Photoshop.

Les 3 - Lagen en maskers

Lagen kunnen veel veel meer dan je denkt, en het wordt nog uitgebreider als je leert hoe je deze lagen kunt samenvoegen of er een masker aan toevoegt. In deze les leer je werken zoals professionals werken met lagen en maskers.

Les 4 - Tekst en stijlen

Het zal misschien niet gelijk je idee zijn om tekst toe te voegen aan een foto. Maar wat nou als iemand graag wil dat je van een foto een leuk kaartje maakt, of dat je iets van een flyer wilt maken voor bijvoorbeeld op FaceBook om je eigen fotografie te promoten. Juist dan is werken met tekst ontzettend belangrijk en dat en meer leer je in deze les.

Les 5 - Camera RAW Bestanden

Elke beetje fotograaf fotografeert wel in RAW, het digitale negatief van de moderne tijd. Uit dit bestand kun je zoveel meer halen dan je denkt als je maar weet hoe. Photoshop bevat ACR (Adobe Camera RAW) het programma om RAW bestanden te converteren naar een bruikbaar bestand. En deze omzet voor Photoshop

Les 6 - logo en een penseel maken

Je werk wordt niet gezien als het thuis op je computer blijft staan, dus kies je ervoor om het te delen op internet. Maar ja dan is de kans ook aanwezig dat andere er met je werk vandaar gaan zonder dat even vriendelijk te vragen. Ik leer je dan ook hoe je een watermerk kunt maken van een logo, en aangezien niet iedereen een logo heeft leer ik je ook hoe je dat simpel kan maken en gebruiken

Les 7 - Het geleerde toepassen

Intussen heb je veel geleerd van de vorige lessen, maar hoe pas je dit nu toe. Aan de hand van een project laat ik je zien hoe van een eenvoudige foto iets veel mooiers kan maken met de technieken die je geleerd hebt.

Les 8 - Gratis bonus les

Dit is een een bonus les waar ik net iets extra’s laat zien wat je normaal niet ziet bij een basis workshop. Maar vergeet niet dat deze hele basis workshop al een stuk uitgebreider is dan wat je normaal al leert.

contact via whatsapp

© All rights Reserved. 2014 – 2020 Frans Heidenis
Algemene Voorwaarden