De Artistieke selfies van Frans

"In de wereld van kunst en creativiteit is het geen geheim dat we allemaal verschillende kanten hebben. Soms hebben we momenten waarin we ons anders voordoen dan we zijn, maar dat is niet wat ik bedoel als ik spreek over de vele gezichten die ik zou kunnen hebben. In plaats daarvan gaat het om het omarmen van de prettige gestoorde ik die in de studio tevoorschijn komt."

1 van de dingen die ik graag doe zijn het maken van zogeheten artistieke selfies. En nee niet omdat ik zo ijdel ben want dan had ik duidelijk wel een andere soort gemaakt. Juist het tegenovergestelde ervan zoals gek, over de top en toch ook wel een soort van lelijk. Het in de studio staan en de camera op statief is iets wat ik iedere fotograaf kan aanbevelen. Je leert hoe het is om zelf voor de camera te staan maar ook om te kijken naar beeld, zeker als je het daarna zo door photoshop heen haalt als wat ik doe met de foto’s

Me, Myself and I

Op mijn plek in de studio

De studio is dan ook mijn heilige plek, waar ik de vrijheid heb om te experimenteren, te creëren en te transformeren. Het is de plek waar ik mijn creatieve geest de vrije loop laat en waar al mijn ideeën tot leven komen. Het is fascinerend om te zien hoe mijn artistieke ik verschillende vormen aanneemt, geïnspireerd door mijn gemoedstoestand, de omgeving, het model en natuurlijk de kunstvorm waarin ik werk.

Fotografie en Photoshop

Het is een plek waar ik me kan laten leiden door de stroom van mijn gedachten en waar geen grenzen zijn aan wat ik kan en wil bereiken. De studio is als een magische wereld waarin mijn creativiteit de leiding heeft en waar ik me kan laten gaan. zowel op het gebied van fotografie als wel de bewerkingen van het geschoten beeldmateriaal. Het is een wereld waar ik graag ben, het is deze plek waar de meest absurde ideeën naar boven komen. Waaronder dus de absurde artistieke selfies 🤣

Uniek is het toverwoord

Dus, als je je afvraagt hoe ik mijn creatieve proces benader, denk dan aan de veelzijdigheid die de studio me biedt. Het is een plek waar ik mezelf kan zijn, en waar ik mijn artistieke grenzen kan verleggen. Want blijven leren en bovenal verbeteren is wel iets wat ik nastreef. Kijk eens in mijn portfolio of op mijn instagram en facebook account. Vele hebben inmiddels hun weg weten te vinden naar mijn studio. Van gewone portretten van familie of hun zelf tot de meest gekke, grappige maar ook zeker mooie unieke creaties voor aan de muur. Standaard is niet iets wat je in mijn werk vind, zelfs de normaalste portretten wijken af van wat je normaal ziet en zie je mijn stijl in terug komen.

“In een wereld vol serieuze gezichten, schittert degene die durft te lachen en gek te zijn”

Wat vind je van dit artikel?