Heavens Demon Presskit

"Heavens Demon wat een naam ook maar wel 1 die perfect past bij waar het voor staat. Hardcore muziek anno 2023. Lekker stampen en hakken op die beat. En ik maakte de presskit!"

Ik zie je bijna denken wat is nou weer een presskit. Een presskit is eigenlijk een soort cadeautje voor de mensen die de artiest willen boeken. Het bevat alle info die ze nodig hebben: wie de artiest is, wat hij/zij belangrijk vindt. Denk aan dingen zoals je biografie, promo-video’s en natuurlijk foto’s. Dat laatste is dus wat ik heb bijgedragen. En de mensen die mij een beetje kennen weten dan dat het geen standaard shoot is in de studio. Nu kun je bij een Presskit niet echt over de top gaan wat betreft Photoshop bijvoorbeeld maar je kan wel gek doen tijdens de shoot. Bekijk het instagram account van Heaven Demon hier.

Gekkigheid in de studio

Waarom zou je alles zo serieus moeten nemen in het leven. Nou niet dus en lachen is het beste wat je kunt doen altijd en overal het werkt namelijk stress verlagend. alleen wordt dat natuurlijk anders als je op dat moment voor de camera staat en jawel deze fotograaf klikt gewoon af. 😂

Dit soort foto’s vind ik gewoon te leuk en doe ik er altijd als bonus bij. Niet om te gebruiken voor je promo maar het geeft aan wat voor een leuke tijd het was tijdens het maken van de foto’s. En daar gaat het bij fotografie om dat je naast de foto ook een leuke herinnering erbij hebt.

Presskit foto’s

Natuurlijk maakte we ook de foto’s die gebruikt kunnen worden voor de promotie. Ik spreek altijd in we bij shoots want het model in kwestie is net zo belangrijk als de fotograaf op dat moment. Daarbij heb ik een schat van een vrouw waar ik altijd op kan rekenen tijdens een shoot. Voor het licht maar zeker ook in het meedenken tijdens het poseren. Alles bij elkaar maakt het de shoot en als laatste werk ik dan alles in alle rust uit in Photoshop.

Zelf een fotoshoot boeken?

Natuurlijk is dat mogelijk zolang het maar leuk is of eng vind ik ook erg leuk. Daar zeker in een volgende blog wat meer over want creepy/horror hou ik ook wel van om te maken. En daar heb ik best wat al wat mee gedaan. Je leest het alles is mogelijk we gaan net wat verder dan een ander. Want er kan veel gezegd worden maar standaard zijn we zeker niet. Boeken kan via de contact pagina daar staan ook al enkele vragen beantwoord. Misschien tot in de studio!

Wat vind je van dit artikel?