Laat jouw momenten vastleggen! Prachtige beelden, onvergetelijke herinneringen. Boek nu jouw fotoshoot en ervaar het zelf!

06 52 56 86 22

06 52 56 86 22

Veel gestelde vragen

De foto’s worden gemaakt in mijn eigen huisstudio, speciaal ingericht voor fotoshoots, en uitgerust met professionele belichting. De studio bevindt zich in Lelystad. Ik kijk ernaar uit je daar te verwelkomen!

De ruimte biedt voldoende plaats voor maximaal 5 personen tegelijkertijd.

Voor de fotoshoot dien je zelf voor make-up en haarstyling te zorgen. Dit helpt om de tijd in de studio optimaal te benutten zonder vertraging.

Dat hangt af van het type fotografie dat we doen. Maar bij elke opdracht ontvangt de klant sowieso een uur studiotijd.

Mijn fotografiemomenten zijn op zaterdag en zondag, met uitzondering van feestdagen, en enkel op afspraak. Ik kijk ernaar uit om samen een geschikte tijd te plannen!

Ik houd van dieren en fotografeer graag honden, maar ik kan alleen zindelijke en goed opgevoede honden in de studio fotograferen vanwege de apparatuur.

Dit betreft creatieve fotografie, dus de tijd kan variëren en Photoshop-bewerking kan extra tijd kosten. De prijs hangt af van jouw specifieke wensen, die we tijdens ons contact kunnen bespreken.

Ik lever de foto’s in hoge resolutie digitaal aan. Je kunt ze zelf zo vaak laten afdrukken als je wilt, zonder extra kosten aan mij.

Nee, dat doe ik niet. Maar ik maak wel glamourfoto’s, eventueel zelfs in sexy lingerie.