Bolle buik foto’s met een creatieve twist

"Ontdek mijn creatieve Bolle buik foto's met unieke Photoshop-bewerkingen. Stap uit de standaard en geef jouw fotoshoot een artistieke twist. Waarom niet?"

Zwangerschapsfoto’s of in dit geval bolle buik foto’s kunnen natuurlijk mooi maar ook gewoon leuk zijn. We zijn niet allemaal hetzelfde (gelukkig niet) dus de één houdt van dit de ander van dat. Zo staan we hier ook in het leven en we houden we er wel van om de grenzen opzoeken in alles. En in de fotografie met Photoshop lijken de grenzen soms bijna te vervagen.

Kansen

In de tijd dat ik nu bezig ben met fotograferen heb ik een aantal keer het genoegen mogen hebben om zo’n mooie bolle buik op mijn manier vast te leggen. In het begin wilde ik niet gelijk helemaal los gaan maar gewoon mooi met wat Photoshop bewerkingen erin. Later ben ik op aanvraag steeds verder gaan uitpakken en dat laat ik graag zien in dit artikel. Als je denkt och dat wil ik ook en je hebt vragen, neem dan gerust contact op en wie weet kan ik je foto wens wel vervullen.

Minimale bewerking

Dit zijn van die foto’s met minimale Photoshop bewerking maar toch net even dat tintje erin. Over de top is natuurlijk mogelijk niet verplicht. Een beetje een kleur erin zodat het bijvoorbeeld past bij het interieur of de nadruk leggen op wat het mag uitstralen zoals de eerste foto. Of gewoon een leuke achtergrond die al verraad wat het geslacht gaat zijn zoals gedaan bij de tweede foto. Met Photoshop kun je net dat beetje extra eraan geven.

Ik hou ervan om de foto’s die ik maak een naam te geven met vaak een veelzeggende quote. Op bijvoorbeeld Facebook en Instagram kennen mijn volgers dat wel.

Een stapje verder

Dit is wat je noemt een stapje verder of eigenlijk een flinke wandeling. Waar ik haar netjes op een krukje heb gezet in de studio zit ze in de uiteindelijke afbeelding op een oude waterput in een fantasierijke omgeving. Alles wat je ziet is er digitaal bijgezet, zo ook de echo in de maan die niet iedereen gelijk zal opvallen. Naar mijn ervaring zijn het juist die details die mensen enorm kunnen waarderen in mijn werk.

Zwangere moeder met vader die erachter staat zit op een boomstam in een betoverend bos vol met liefde en dieren. Romantische studio fotografie en Photoshop bewerking.
Magical Forrest

Voor de bovenste foto heb ik behoorlijk uitgepakt. Het stel wilde ook graag hun hond erin verwerkt hebben en met een een stukje worst kregen we de hond staande en is het of hij een vlinder pakt. In de glazen bol zit de echo verwerkt. Vergeet niet Mama zat op een houten bankje in de studio.

Een donkere zwangere vrouw in een prachtige Photoshop bewerking met een kader van bloemen en twee leeuwen. Studio fotografie met photoshop bewerking.

Roaring Bloom of Life

Met Photoshop kan ik echt van alles doen! Niet alleen maak ik complete kunstwerken, maar ik kan ook simpelweg extra elementen toevoegen om de focus te leggen waar ik wil. Het is geweldig hoeveel vrijheid ik heb om mijn creativiteit te uiten en mijn visuele verhalen tot leven te brengen.

Of het nu gaat om het oppeppen van kleuren, het perfectioneren van kleine details, of het knutselen aan een compositie om de juiste sfeer te krijgen, Photoshop heeft alle tools die ik nodig heb om mijn ideeën werkelijkheid te maken.

Het leukste aan mijn werk is dat het helemaal op maat is gemaakt voor jou! Daarom vind je geen standaardprijzen op mijn website. Ik werk graag samen met jou om iets te maken dat precies past bij wat jij in gedachten hebt.

Met Photoshop aan mijn zijde en onze gezamenlijke ideeën als inspiratie, ben ik in staat om unieke kunstwerken te maken die echt spreken en een blijvende indruk achterlaten. Dus laten we samen aan de slag gaan en iets geweldigs creëren!

Gekkigheid

Maar ik sta natuurlijk vooral bekend om mijn gekkigheid en die pas ik ook graag toe op zwangerschapsfoto’s of bolle buik foto’s. En zo krijg je dan ineens een hele andere soort foto’s die op hun beurt weer uniek zijn en misschien wel vertellen hoe het tijdens de zwangerschap er echt aan toe gaat. Deze heb ik dan ook voor het laatst bewaard want lachen is belangrijk en dat doen we hier dan ook graag. Bedankt voor het lezen en tot mijn volgende artikel maar weer. En misschien zien we elkaar wel in de studio of bedenken we iets leuks samen over de telefoon of gezellig tijdens een kop koffie/thee op de bank.

Zwangere moeder eet een augurk terwijl haar man aankomt met 4 potten augurken die hij laat vallen. Grappige studio fotografie en Photoshop bewerking.
Bun & Brine
Een zwangere moeder hangt de was op terwijl de vader tussen de was en speelgoed zijn werk op de laptop probeert te doen. Grappige studio fotografie en Photoshop bewerking.
Bump ‘n Line Bliss

“Een moeder begint haar reis in haar hart zodra ze ontdekt dat er een nieuw leven in haar groeit”

Wat vind je van dit artikel?