Referenties

“Wauw!!! Echt heel bizar! Wat zijn ze super gruwelijk geworden Heb er effe geen woorden voor..

Had al hoge verwachtingen, maar dit gaat echt ver boven van wat ik had kunnen bedenken echt super tevreden.”

– Remco Zwaal

“Super leuke dag gehad. Gekken zijn het maar wat een kunstenaar!”

– Miranda Sluiter

“Wat wij doen met de naald doet Frans met de z’n foto’s top.”

– Hommie van der Aa (bekende tattoo artiest)

“Fotograaf die weet wat hij doet. Visagiste en haarstylist doen ook goed hun werk. Professioneel en vriendelijk team. Zeker een aanrader!!!!!”

– Lynn Fluit

“Lieve, gezellige, open mensen die van een lolletje houden! Mooi eindresultaat van goede kwaliteit perfect voor portret/familie foto’s zeker een aanrader!”

– Jasmijn Dawn Angevare

“Dit valt niet meer onder de categorie fotografie.. Maar onder die van Kunst met een hoofdletter K”

– DeeJz Linden

“Excellent and perfect editing, i’m a big fan of Frans Art”

– Rami Alsaadi

“Zeer goede fotograaf die weet wat hij wil, en ook open staat voor suggesties. Niets is bijna te gek met hem, en hij heeft een passie voor de fotografie. Mede met zijn vrouwtje die ook veel met hem samenwerkt hebben ze het goed voor elkaar. Ze nemen hun vak dan ook heel serieus met af en toe een knipoog. Super mensen om mee samen te werken.”

– Kees Jonker

“Aanrader, vandaag voor het eerst voor een fotoshoot geweest, wat doen zij dat leuk samen, heb al ongeveer gezien hoe het bewerkt gaat worden en daar word ik Heeeeeel blij van. Tot de volgende keer weer Frans Heidenis en Esther”

– Nathalie Coolen

“Professionele fotografie op een donders leuke manier! Nét even anders!”

– Patrick Wekema (eigenaar Tattoo Platform)

“Ik vind jou foto’s echt geweldig! Ze spatten altijd van het papier!”

– Wendy Witteveen

“Ik vind hem echt prachtig geworden!! zo heeft nog nooit iemand mij op de foto gekregen! Echt super bedankt”

– Kaylee van de Beek

“Mijn lieve mams. In 2010 een hersenbloeding en 2 hartstilstanden. Daardoor een flinke hersenbeschadiging Ze wilde zo graag een mooie generatieshoot dus zijn we naar frans gegaan. Die haar precies zo heeft vastgelegd zoals ze is. Dit zijn fotos om te koesteren”

– Miranda Sluiter

“Frans heeft mijn foto’s gemaakt.Had wel wat verwacht maar dit is boven verwachting en ziekelijk goed.Als je iets aparts en unieks wil hebben dan schakel je Frans in. BEDANKT PIK!”

– Gerrit van Veen

“Vakwerk! Neemt alle tijd! Super om mee te mogen werken en het resultaat wauw!!! Echt een hele dikke aanrader”

– Bianca van Veen

“Wat een kanjer! Als Frans wat doet is het altijd raak. Hij verstaat zijn vak als geen ander.”

– Nasier Kassim

“Nog nooit heeft een fotograaf het voor elkaar gekregen om mij zo vast te leggen als Frans heeft gedaan. Bij deze dus een diepe buiging voor dit natuurtalent. Frans is wat mij betreft een rasartiest en ik ben ervan overtuigd dat hij als fotograferende hemelbestormer nog heel ver gaat komen! Dankjewel Frans en Esther”

– Bas Hoorn

“Mocht een dag mee kijken en kennismaken met deze twee kanjers! Leuke en goede tips gehad over het werken in een studio! Ook de kennis die Frans deelt mbt techniek en nabewerking zijn top!!!”

– Natanya Hartgers Stam (fotograaf)

“Top fotograaf die absoluut weet wat hij doet. Assistente en visagiste ook meer dan top. Leuk en goed team om mee te werken. Heerlijke sfeer. Absoluut een aanrader!!”

– Maria-Tamara Van de Beek (model)

“Je bent graag grensverleggend bezig! en leg de lat hoog voor je zelf! is te zien in jou werk TOP Frans Heidenis Artistic Photography. En de foto`s van mij en Luna zijn adembenemend mooi!!!!!”

– Robert Appel

“Heerlijk dit…. Spontaan…beetje Branie.. Kwajongens (Meisjes) achtig…… Pietje Bel, Kruimeltje, Dik Trom samen met Don Quichote en de Baron van Münchhausen in een Grote mix…. Als dat geen afther Wedding en Horror word.. dan weet ik het niet meer….. Succes met dit Heiden’is Karwei”

– Jan van Offeren

“Toppertje! Met sprekende foto’s. Blij hem te kennen!”

– Rob van Benten (acteur)