Bezoek nu de nieuwe website van fransheidenis.nl

nieuwe website

Met het starten van onze nieuwe studio, hebben we er voor gekozen om de website ook flink op te frissen. Naast dat het meer toegankelijk voor het publiek en dus toekomstige klanten moest worden wilde we ook dat de nieuwe website en natuurlijk ons werk zo mooi mogelijk zouden uitkomen op diversen apparaten. Want wie heeft er tegenwoordig nu geen mobiel en/of tablet, je kunt er eenvoudigweg niet meer omheen.

Foto’s

Een nieuwe website dus, en wat gaan we daar de aankomende tijd mee doen. Allereerst zoveel mogelijk van ons werk online zetten zodat iedereen kan zien wat we de afgelopen 3 jaar hebben gemaakt in onze kleine studio. Daarna natuurlijk het werk wat wordt gemaakt in onze nieuwe fotostudio op de Havenstraat 95 (om de hoek), 1211 KJ in Hilversum.

Ons blog

In het blog (waar je nu dit ook in leest waarschijnlijk) gaan we onze belevenissen delen tijdens het fotograferen en alles daar omheen. Maar zeker ook onze acties waar we al bekend om stonden maar die nu nog groter uit- en aangepakt gaan worden. Lees ook eens het bericht van “Santa in onze studio!” voor meer informatie over zo’n actie van ons.

Informatie

En natuurlijk meer informatie over ons en hoe te bereiken. Maar dat zal dan ook de enige tekst zijn die er te vinden is op deze nieuwe website, het gaat immers om ons werk en dat is fotografie en geen boeken schrijven. Kijk gerust eens rond en hou deze site zeker in de gaten want als je van mooie foto’s houd dan gaan wij natuurlijk onze uiterste best doen om die hier op deze site te zetten en beter nog ze te maken.

Dank je wel voor het lezen en mocht er iets zijn dan kun je dat ons altijd laten weten.

Esther & Frans
p.s. onze contact gegevens staan op de contactpagina 😉